تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

دریادار فدوی : آمریکا و هم‌پیمانانش جرئت شلیک حتی یک گلوله به ایران را ندارند

جانشین فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ‌با اشاره به تلاش همه‌جانبه دشمن علیه ایران اسلامی گفت: اقتدار جمهوری اسلامی ایران در عرصه نظامی سبب شده آمریکا و هم‌پیمانانش جرئت شلیک حتی یک گلوله به کشورمان را نداشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۷ - ۰۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 27
کد خبر: ۱۴۷۴۷

به گزارش راهبرد معاصر ، دریادار علی فدوی پیش از ظهر امروز در آیین تکریم و معارفه فرماند‌هان پیشین و جدید سپاه الغدیر استان یزد که با حضور پرشور فرماندهان و کادر سپاه، و جمعی از مسئولان و خانواده‌های شهدای یزد ‌برگزار شد، ‌اظهار داشت: بیش از 40 هزار نفر با لباس پاسداری و حدود 100 هزار‌ بسیجی در راه انقلاب اسلامی جان خود را فدا کردند و به شهادت رسیدند؛ اینجاست که می‌بینیم با اقتدار، سرفراز و سربلند با یک اطمینان و تکیه‌گاهی در این 40 سال ایستاده‌ایم و حداقل ویژگی آن سهل شدن و مطمئن‌تر شدن راه پیشِ‌رو به‌وسیله عظمت این تکیه‌گاه است.

 

فدوی در بخش دیگری از سخنان خود به مهم‌ترین مأموریت‌ها و برنامه‌های سپاه پرداخت و افزود: ‌سپاه در 5 حوزه مأموریت ابلاغی "مقابله با تهدیدات سخت، ‌نیمه‌سخت، جنگ نرم، عرصه داخلی و عرصه خارجی فعالیت می‌کند و سپاه‌های استانی نیز‌ در هر 5 حوزه ایفای نقش دارند.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: اگر سپاه استان را بخواهیم ترسیم کنیم، به‌مثابه کل سپاه در جغرافیای مشخص و فرمانده این نهاد، به‌مثابه فرمانده کل سپاه در استان است.

 

وی ادامه داد: علی‌رغم گذشت بیش از 30 سال از پایان جنگ و با وجود اینکه هیچ‌کسی جرئت نکرده در طول این مدت به‌سمت ‌کشورمان شلیک کند، اما وجه تهدیدات سخت همچنان ادامه داشته است‌ ولی در این حوزه دشمن جرئت انجام هیچ‌کاری نداشته است، اما ‌در چهار حوزه دیگر دشمن به‌صورت دائم و شبانه‌روز در حال فعالیت ‌است.

 

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با تذکر اینکه دشمن به‌دنبال نفوذ در عرصه‌های مختلف انقلاب است، گفت: هنوز ما در سیستم اقتصادی کشورمان از سیستمی استفاده می‌کنیم که آمریکایی‌ها پیش از انقلاب در ایران پیاده کرده‌اند.

وی افزود: مقام معظم رهبری نسبت به خسران خام‌فروشی تأکید ویژه‌ای داشتند و خواستار جلوگیری از آن شدند و تمام دولت‌ها هم به این موضوع تأکید می‌کردند ولی سیستم اقتصادی ایران که برگرفته از سیستم پیش از انقلاب است توسط آمریکایی‌ها و برای منافع خودشان پیاده شده است.

 

فدوی با تأکید بر اینکه تغییر این سیستم کاری امکان‌پذیر است خاطرنشان کرد: ما در کارهای سخت که پای جان در میان بود توانستیم با رهبری‌های امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری موفق شدیم پس در کارهای سهل‌تر اگر بخواهیم قطعاً به موفقیت دست پیدا می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران اضافه کرد: تا زمانی که ما به‌وسیله قاعده‌های دشمنان در عرصه‌های اقتصادی از جمله نفت عمل می‌کنیم، قطعاً نتیجه آن چیزی نمی‌شود که ما به‌دنبال کسب آن هستیم.

 

وی با ابراز اینکه خداوند متعال در قرآن قاعده‌های مسائل مختلف را به‌صورت مشخص بیان کرده ادامه داد: ما در هر عرصه‌ای که بر اساس قاعده‌های اسلامی و قرآنی عمل کردیم به موفقیت رسیدیم ولی زمانی که این قاعده‌ها را رها کردیم نتیجه نگرفتیم.

فدوی همچنین گفت: مهمترین موضوع این است که ما در سخت‌ترین عرصه‌ها وقتی با این قاعده‌های قرآنی جلو رفتیم، بهترین اقدامات را انجام دادیم و به موفقیت‌های بزرگی دست پیدا کردیم.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران با بیان اینکه در طول این سال‌ها بسیاری از افراد به‌دنبال پیاده کردن موضوعاتی بودند که کشور را به آسیب بکشانند گفت: برخی در کشور با وجودی که دیدند کشورهای دیگر جهان از این موضوع آسیب دیدند، به‌دنبال تحقق شعار فرزند کمتر زندگی بهتر درآمدند و برای این موضوع حتی از پیامبر(ص) حدیث هم جعل کردند.

وی عنوان کرد: برای تحقق چنین اهدافی هم معمولاً از مناطق و استان‌هایی با اعتقادات مذهبی از جمله یزد شروع می‌کنند و با بیان احادیث جعلی و یا ورود خرافات به مسائل دینی، سعی بر رسیدن به اهداف خود دارند.

 

فدوی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران یک سرمایه بسیار عظیم و بزرگی است که این سرمایه را شهدا و ایثارگران در طول سال‌های پیش و بعد از انقلاب با پیروی از امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری خلق کردند و حفاظت از این انقلاب و این سرمایه عظیم بر همه ما واجب و ضروری است.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با اظهار اینکه پاسداری یک افتخار در نظام جمهوری اسلامی است خاطرنشان کرد: وظیفه خطیری به‌عهده پاسداران قرار دارد و باید تلاش کنند که همه از این وظیفه با سربلندی خارج شوند.

منبع : فارس

ارسال نظر